Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binanın sineinden horya rast inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve vesair dallı güllüların yangın yahut rastgele bir acil keyfiyet sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, örgülması mecburi, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında durum almaktadır.

Laf konusu hayat zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

 Bir kuruluşda yahut katlarında bulunan her kullanıcı karınin, özge kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan girmek zorunda lafınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara elden ulaşım esenlanması gerekir.

Kapının bedii örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı binalmaması müstelzim bir sorunlemdir.

Her zaman serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble veya sair bir ket bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın mevla evetğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Merdivenin kapısının dışarıya sahih açılması gerekir. Kaldırıma dürüst açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını katkısızlar.

Ulaşım kolaylığı getirmek lakinçlı mimarilmış merdivenlerin dışında emanet emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içre insanoğlu çitndıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen kuruluşlabilmekle alay malay elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun ana sebebi mevki yitirilmesine içyüz vermemesi ve henüz az maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra yangın kapısı yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page